Verslag Sluitingsrit met videofilmpje 2015

En op 24 oktober was het weer zover: dé sluitingsrit van MK JANHAGEL !

De weergoden waren ons weer goedgezind, en dat zagen we dan ook aan de talrijk opgekomen motoren , 140 inschrijvingen. Dat kan weer tellen, maar wij zijn dan ook een vaste waarde geworden in het motorlandschap van Noord-Antwerpen en staan er voor bekend om telkens weer een mooie trip uit te stippelen zonder verkeerslichten. Dat is dan ook ondertussen ons handelsmerk geworden, en daar zijn we fier op. En dat vertaald zich uiteraard steeds door een grote opkomst. Wij danken onze trouwe simpathisanten-motorriijders voor het vertrouwen dat wij al jaren van hen krijgen. En wij zullen jullie in de toekomst ook niet teleur stellen.


Het Kerkplein aan Den Ertbrand stond rond 12u30 al propvol blinkende motoren (behalve die van de Witze, want daar blinkt gewoon niks aan ) en het was dan ook een genot voor het oog om al dat schoons te mogen aanschouwen. Ietske na den 1nen werd dan het startschot gegeven, en reden we richting NL langs Huibergen en volgden we via vele kronkelwegen tussen velden en bossen langs de NL en de BE grens, naar onze eerste stopplaats op een 70-tal km. De naam van t kafee ben ik vergeten, maar t was wel iet speciaal: ’t Cafe op ’t Bels, en ’t WC op ’t Hollaas… jaja zo’n kafeetjes vinde ni veel meer.


Na een dik half uurke pwoos, bromden we verder via de Baarles (Nassau en Hertog voor de slechte verstaander) , opnieuw door veld en bos, tot we in Loenhout aankwamen bij De Far West. Ook daar een rustpauze ingelast van een dik half uurke, en dan weer verder voor de eindspurt naar Den Ertbrand.


De klassiekers stonden ons daar op te wachten: soep met boterhammen en hamburgers.


En nadat de laatste motard zn lawaad had afgezet, begon onze huisband Blues En Fun het kerkplein op te vrolijken met funny blues en zo.


We mogen stellen dat we 2015 op deze manier leuk hebben afgesloten en hopen jullie allemaal in 2016 terug te zien.


Bedankt en tot t volgend jaar


Mk Janhagel