Rusemé openingsrit 2018

En ja hoor, we hebben alweer een geslaagde toerrit op onze palmares!

Openingsrit 2018 Hier zie je de brothers Robert en Twan van MK Jan Hagel. Meer van deze foto's zie je in het fotoalbum

 

Er kwamen meer dan 180 motoren afgezakt naar ons gezellig grensdorpje, voor de zoveelste openingsrit van Janhagel. En zoals reeds alom gekend zijn onze ritten van wereldfaam, en zo ook weer deze keer! Het gesternte was ons natuurlijk goed gezind, want van mooier weer hadden we niet kunnen dromen.


Onder een stralend zonnetje vertrokken we stipt om 13.00 richting Zeeland, naar de winderige Oesterdam. Langs de kleurrijke dorpjes Tholen, zo over Sint Philipsdam, waar we na een ritje van 55 km aankwamen op onze eerste stop aan het water in Bruinisse. Cafe Meerzicht heette het daar. We hebben wel geen “meer” gezien, maar toch was er meer te zien op de parking. Want het is altijd aangenaam om eens langs al die prachtige tweewielers te slenteren tijden zo’n pitstop.


Na een natje en een droogje, vertrokken we dan verder kris kras Zeeland door.


En zoals reeds gezegd, onder een stralen zonnetje was het hééérlijk tuffen door al die dorpjes.
2de stop in Dinteloord. Ook daar hadden we weer een mooie stop aan de waterkant: cafe Overstag. Aan de waterkant? Op het water zaten we. We moesten al waggelend op de gangway naar de bar.


Maar hoe dan ook, ook hier weer een prachtig zicht en een erg leuke plek, zeker om nog eens terug te komen …


Na het genieten van een verfrissing en het zonnetje op naar de eindstreep. Via Stampersgat, Wouw, zo weer naar het oude vertrouwde Putte.


Géén bandje dit jaar, maar wel soep met véél ballekes, hamburgers en veel bier.


Al bij al een gezellige, mooie, en uiteraard veilige toerrit gehad. Met dank alweer aan onze meester-toerrit-planner Jan, die toch altijd dat tikkeltje meer uit onze buurt weet te halen…


Beste motards, hou het veilig voor uzelf en voor de statistieken, en geniet samen met ons nog van een mooi motorseizoen 2018, en wij hopen u allen terug te zien op de KIKA 4 BIKERS op 30 JUNI op het Douane-plein te Putte naast cafe DE CROONE.


MK JANHAGEL